Από Athens By Night
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Το μαγαζί του Πρίγκηπα.

Φωτό από event στο μαγαζί
Όψη του μαγαζιού

Περιγραφή[επεξεργασία]

Το Sin City μοιάζει να είναι σε λάθος σημείο. Τα τρέντι μαγαζάκια που υπάρχουν στην οδό Φιλελλήνων είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το πολύ alternative κοινό του. Αυτή ακριβώς είναι και η δύναμή του όμως. Αυτή η τριβή της alt κουλτούρας με το κλασσικό "κλαμπίδι" είναι που κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα, ανάβει τα αίματα. Τα εναλλακτικά δεκαοχτάχρονα, δεν χάνουν ούτε μισή ευκαιρία να τρίψουν στην μούρη του mainstream του πόσο γαμάτοι είναι. Αντίστοιχα οι τρέντηδες, άλλο που δεν θέλουν να κοκορευτούν στην γκόμενα με τα δωδεκάποντα, δείχνοντας ειρωνικά τα "φρικιά". Το φρέσκο αίμα των νεαρών βράζει, και τα μαγαζιά κάνουν τρελλές εισπράξεις. Μπόμπα.

Το Sin City έχει χτιστεί σε έναν χώρο που παλιότερα στέγαζε μια τράπεζα. Έχει τρεις ορόφους, δύο από τους οποίους χρησιμεύουν ως dance floors, ενώ ο δεύτερος όροφος έχει αποθήκες και γραφεία. Το ντεκόρ έχει φτιαχτεί για να θυμίζει πορνοκινηματογράφο, με πόστερ από ρέτρο πορνό, πλούσιους βελούδινους καναπέδες. Οι μπάρμεν είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω, ενώ οι σερβιτόρες φοράνε προκλητικά εσώρουχα. Οι θαμώνες γενικά δεν ακολουθούν το ύφος, αν και υπάρχουν κάμποσες γκόθικ-λολίτες διάσπαρτες στο μαγαζί, οπως και άντρες με περισσότερο βινύλιο και δερματίνη από το σύνηθες στο ντύσιμό τους. Οι Ομόαιμοι με ένα γενικό ελαφρύ στυλ, δεν ξεχωρίζουν, ίσα-ίσα χάνονται μέσα στην υπερβολή των λαμπερών στολών, κάνοντάς το Sin City ιδανικό μέρος για τροφή.

Ιστορία[επεξεργασία]

Το Sin City ήταν μια τρελλή ιδέα την οποία κάποιος έπρεπε να υλοποιήσει. Το αγαπημένο ghoul του Αντώνιου, ο Δημήτρης, έφτιαξε ένα μέρος στο οποίο ο Αντώνιος θα μπορεί και να επιδυκνύει την ισχύ του (και το πόσο εύκολα μπορεί να προδφέρει τροφή σε όποιον το ζητήσει) και ταυτόχρονα να έχει ένα μέρος στο οποίο θα ξεπλένει και θα βγάζει χρήμα. Αφού εμπνεύστηκε από διάφορα μαγαζιά του εξωτερικού, έκανε ό,τι καλύτερο μπορεί για να "τσιμπήσει" το ελληνικό κοινό, που δεν είχε που να στεγάσει την φάση του. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Δραστηριότητα[επεξεργασία]

Ποτήρια που δονούνται από έναν DJ που νομίζει οτι το μπάσο είναι ένταση. Μοβ και πράσινα λέηζερ τρέχουν στον χώρο. Η μουσική είναι EBM και διάφορα άλλα electro που ανεβάζουν το κοινό. Ζευγάρια φασώνωνται παντού. Ένα mosh pit τρέχει μόνιμα στο υπόγειο. Ζευγάρια Φασώνονται μέσα στο mosh pit.

Σημαντικοί NPCs[επεξεργασία]

Κομπάρσοι[επεξεργασία]

  • Επαρχιόπαιδα που ήρθαν για την ορκωμοσία του φίλου τους.
  • Η 16χρονη που κάνει cosplay
  • Ο τύπος που προσπαθεί να την χουφτώσει χωρίς να έχει πάρει πρέφα τον σεκιουριτά.
  • Ένας τύπος που μετά από αρκετά ποτά κατάλαβε οτι η όλη φάση δεν αξίζει.
  • Φαν του underground κινηματογράφου που χαζεύουν μια αφίσα

Hostile Encounters[επεξεργασία]

  • Το mosh pit βγαίνει εκτός ελέγχου και ο κόσμος αρχίζει να χτυπάει τους παίκτες.
  • Ένας θαμώνας περνάει ένα μαχαίρι το οποίο βγάζει σε έναν παίκτη μερικά ποτά μετά.

Τοποθεσίες[επεξεργασία]

  • Τουαλέτες: Πεντακάθαρες, αλλά γεμάτες γκράφιτι και αυτοκόλλητα
  • Το γραφείο του Βρανά, που χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις ο Πρίγκηπας
  • Οι κάδοι σκουπιδιών στο πίσω μέρος (αρκετά μεγάλοι για να χωρέσουν έναν άνθρωπο

Traits: Size 3, Security 1, Location 4, Advantages: +4 Socialize, Status 0, Durability 55, Structure 2