Από Athens By Night
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Βασικές πληροφορίες
Αριθμός 01
Παίκτης Γιώργος Γεω
Καταγωγή Βαρσοβία, Πολωνία
Εμφανής Ηλικία 30
Τίτλοι
Sire Όμηρος Σαράφης
Clan Gangrel
Covenant Unbound
Embrace 1952
Childer
Coteries None
Blood Potency •••

Περιγραφή[επεξεργασία]

Ο Πρίγκηπας της Αθήνας, ο Αντώνιος είναι ίσως ο πιο σκληροτράχηλος ομόαιμος εκεί έξω. Κέρδισε τον τίτλο του με ωμή βία και τσαγανό, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι χαζός. Κατάφερε να αναρριχηθεί στην ιεραρχία μέσω της ενασχόλησής του με τους Invictus, αλλά όταν προσπάθησαν να τον περιορίσουν (που σε όρους Invictus σημαίνει να τον σκοτώσουν), o Αντώνιος έκοψε κάθε δεσμό με το covenant και λειτουργεί πλέον μόνος του. Ο λόγος που ένας από τους νεαρότερους ομόαιμους κρατάει ακόμα τον τίτλο, είναι πως από τότε που ανέλαβε την πόλη, κανένας που προσπάθησε να τον ενοχλήσει δεν επιβίωσε, πόσο μάλλον αν κάποιος προσπαθήσει να τον εκθρονίσει.

Λειτουργεί την πόλη με πολύ απλούς κανόνες που αφορούν τον σεβασμό και την περιοχή. Εφαρμόζει αυτούς τους κανόνες μέσω του Σερίφη, Ιωάννη Δρακόπουλου και χειρίζεται την μικροπολιτική μέσω του Σένεσαλ, Ραδάμανθυ.


Ιστορία[επεξεργασία]

Ο Αντόν γεννήθηκε στην Βαρσοβία, το 1922. Πολέμησε στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Οι γονείς του σκοτώθηκαν από τους Ναζί, και ο Αντόν οργανώθηκε στην αντίσταση ενάντια στους κατακτητές. Μετά τη λήξη του πολέμου, αρνήθηκε να ασπαστεί τον Κομμουνισμό, και χαρακτηρίστηκε ως ταξικός προδότης, και μεταβιβάστηκε σε Σοβιετική φυλακή στη Σιβηρία.

Αφού κατάφερε να το σκάσει από εκεί, μετακινήθηκε στην Τουρκία, και λίγα χρόνια μετά έγινε embraced στην Κωνσταντινούπολη, από έναν Έλληνα Gangrel, που είδε την βάναυση και κυνική φύση του Αντόν, και αποφάσισε να τον εισάγει στην κοινωνία των Ομόαιμων.

Όταν η τουρκική αστυνομία πίεζε τόσο πολύ που η τροφή έγινε δύσκολη, ο Αντόν μετακινήθηκε στην Κομοτηνή, το 1961. Ως ο μοναδικός Ομόαιμος της περιοχής, τα πράγματα έγιναν σχετικά εύκολα γι'αυτόν, όμως μετά από λίγο καιρό, οι κάτοικοι είχαν αρχίσει να υποψιάζονται, και να μην αφήνουν πολλά περιθώρια.

Το 1967, μετά το ξέσπασμα της Χούντας, η αστυνόμευση από την Χωροφυλακή, σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας, έκαναν την Κομοτηνή πολύ τόσο αφιλόξενο μέρος, που ο Αντόν (πλέον με το όνομα Αντώνιος), μετακινήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησε τις μέγαιρες των Ventrue, οι οποίες του ανακοίνωσαν οτί δεν μπορεί να μείνει εκεί για περισσότερο από μια βδομάδα. Επειδή όμως δεν είχε που να πάει, μια ομόαιμη, του έδωσε την διεύθυνση του αρχηγού των Invictus στην Αθήνα, Ζαχαρία Εμμανουηλίδη.

Ο Αντώνιος ανακάλυψε σύντομα τον τρόπο λειτουργίας του Πρώτου Οίκου, και αφού χρωστούσε ήδη την φιλοξενία του στην Αθήνα, ακολούθησε το κύμα και έγινε πλήρες μέλος τους. Μέχρι το 2002, είχε καταφέρει να ανήκει στο Inner Circle, και προσπαθούσε να ανατρέψει την πολυετή εξουσία του Ordo στην Αθήνα. Οι υπόλοιποι ομόαιμοι του Πρώτου Οίκου δεν μοιράστηκαν την φιλοδοξία του. Ο Νεκτάριος Καλδής, τότε μέλος του Εσώτερου Κύκλου, πρόδωσε την πρόταση του Αντώνιου στον Πρίγκηπα Ιωάννη.

Ο Ιωάννης αποφάσισε να παγιδεύσει τον Αντώνιο, και να τον οδηγήσει στον Τελικό του Θάνατο. Τον οδήγησαν σε μια αποθήκη ξυλείας, και έκλεισαν όλες τις εξόδους με βανάκια. Ο Αντώνιος ήταν ο μόνος από το Coterie του που επέζησε, ανοίγοντας καινούργια πόρτα με ένα ηλεκτρικό πριόνι. Την άλλη μέρα, τόσο ο Καλδής, όσο και ο Πρίγκηπας Ιωάννης ήταν άφαντοι.

Ο νέος Πρίγκηπας της πόλης ήταν δικαιωματικά ο Αντώνιος.

Σχέσεις[επεξεργασία]

Ο Αντώνιος είναι πολύ συνδεδεμένος με τα τέκνα του, και κυρίως με την αποθανούσα Φραντζέσκα Πέτρου. Έχει στενές επαφές με την Αλίκη των Carthians.